Tuesday, February 4, 2014

Tahniah!

Assalamualaikum,
Kali ini punya post nak cerita pasal adik saya NADIA yang dah berjaya melanjutkan pelajarannya di MRSM PARIT BUNTAR ;) tahniah kakak.... do your best, study well okay... 

klong rase kehidupan kat MRSM tak macam kehidupan kakak masa duduk ngn family... tau.. no barbie anymore.. hehehe 







Klong harap kakak happy sebab dapat study dekat MRSM tu.. and the most importantly jaga attitude yea.... pandai mana pun if tak jaga attitude tarak guna punyaa... hehe kannn... sooo 

SELAMAT MAJU JAYA 


-xoxo from miea-

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/