Wednesday, June 29, 2011

Kekasih gelap (?) -.-"

Ohh My.. Aku dah jadi kekasih gelap -.-" tak suka tak suka(!)

Tak msj, call apatah lagi. Sehari, sekali dua je tanya khabar then silent,!

Warghhh his new lover is book book book and book. (haha jelous !)

What should I do? Wait until he wants to say hi to me? Right? Haha
Damn bored when he's not around(!)
yes u have to wait until he need's you. And as his girlfriend,best friend and his friend, you should be able to understand him better right? Support him and don't let him down ;) make him succeeds.

Inilah yang terjadi bila dah bosan sangat, cepat2 lah masuk belajar balik. Bosan dah duduk rumah. Kalau kerja pun okay kan. Dapat gaji 2 bulan pun lumayan jugak, hahahaha

merepek sudah.

._.!!! -bye-

Tuesday, June 28, 2011

I DO LOVE YOU :)

Sweet lagu ni.. Hehehe




It’s always been about me, myself, and I
I thought relationships were nothing but a waste of time
I never wanted to be anybody’s other half
I was happy staying out of love, it wouldn’t last
That was the only way I knew ’til I met you

You make we wanna say
I do, I do, I do, do do do do do do doo
Yeah, I do, I do, I do, do do do do do do doo
Cause every time before it’s been like
Maybe yes and maybe no
I can live without it, I could let it go
Ooh what did I get myself into?
You make we wanna say I do, I do, I do, I do, I do, I do

Tell me is it only me
Do you feel the same?
You know me well enough to know that I’m not playing games
I promise I won’t turn around and I won’t let you down
You can trust I’ve never felt it like I feel it now
Baby there’s nothing, there’s nothing we can’t get through

So can we say
I do, I do, I do, do do do do do do doo
Oh baby, I do, I do, I do, do do do do do do doo
Cause every time before it’s been like
Maybe yes and maybe no
I won’t live without it, I won’t let it go
What more can I get myself into?
You make we wanna say

Meet my family, how’s your family?
Ooh, can we be a family?
And when I’m eighty years old I’m sitting next to you

And we’ll remember when we said
I do, I do, I do, do do do do do do do
Oh baby, I do, I do, I do, do do do do do do do
Cause every time before it’s been like
Maybe yes and maybe no
I won’t live without it, I won’t let us go
Just look at what we got ourselves into
You make we wanna say I do, I do, I do, I do, I do, I do,
Love you

3.32 in the morning !

It's 3.16 am :D I didn't sleep yet.... Weird thing.. Hahaha
Yea la ptg td tdo tak hingat(!) hahaha tengok sekarang dah tak boleh tidur..
Melayan BOYS OVER fLOWERS huhuhu.. Esok habis kan episod last...
Ohh Cik Miera kenapa tidak habiskan hari ini sahaja.... Hahaha entah lah. Battery ni pun dah lemah ni.. So tak boleh la nak sambung sampai habis... -_-"

Tibe-tiba teringat kat aunty azieefah! Hahaha CIk penyu(lama tak panggil awk mcm ni..rindu :')). Congratulation dapat jadi aunty. Hehe congratulation jugak kat kakak awak sbb dapat baby yang sangat sangat comel(!) haha geram tengok. Sumpah cina habis!!! Haha mata sepet!! :D

Aunty afi pun tak lupa yea.. Hehe yang dah ade 3 orang anak buah.. Wahh meriah!!! Hehehehehe
Rindu ngn korang berdua. Sangat2 :'(.. Si panjang! Hehehe.

Untuk dua orang kawan baik saya ni. Semoga korang sihat sejahtera dan sentiasa DL okay! Hehehehe. Ble lah nak hangout bersama. Ade je halangan kan kan. Waa .-. Afi sorry sangat hari tue saya dah hampa kan awak tak dapat pergi sunway dengan awak,waa sorry sangat.


Apa2 pun saya sayang sangat sangat korang berdua okay! :D

Sunday, June 26, 2011

Atas highway pun boleh (!)

Assalamualaikum readers ,, guys saya on the way balik dari Melaka (kg nenek) update blog kat highway hahahaha.. Hujan lebat gler.... Adehhh sampai tak nampak jalan lahpulok -.-".
P/s; untuk ibu yang tgh bawak kereta ni sila berhati2 yea... Hehe,

Uppss sekarang di seremban... Weeettt weett panas terik.. Haha jam pulak tue....
Hehe kuasa Allah kan apa yang jadi di sekeliling kite semuanya ada hikmah. Kan kan :D
Haa actually nak upload gambar kucing nenek yg comel.tp iPad ni tak leh pulak nak upload adehhh kacau saje.. -_-"

Emm tak pe lah sampai rumah terus upload okayh hehehehe.. Jam2 ni dapat pulak dengar lagu koleksi Michelle Jackson kat mix fm.. Huhu layan. Wait for my next update hahahahaa.. Over je lah kau ni miera sape je lah pun yg baca blog kau yang merepek ni. Tapi pada siapa yang Sentiasa membaca blog saya terima kasih yang tak terhingga saya ucapkan... Waugh siap bg ucapan lagi CIk miera ni hahaha sumpah over!!!

Updated via iPad2 :D

Saturday, June 25, 2011

Elmo

Hai readers ... Lama tak update blog huhu
Sekarang kat kampung melaka yeyy hahaha semua dok kat ruang tamu ni, tp disebabkan astro rumah nenek tak bayar la pulak... Haha aleh2 tgk DVD je cerita magika la malam ni huhuhuhu



Semalam first day kerja dan jugak last day kerja. hahaha terbaik :D
Penat jugak la kira2 stok dalam kedai weee, Walaupun sehari je kerja tapi dapat la jugak pengalaman. Huhu..



Semalam sebelum balik dapat jumpe en.izzat yea la lama tak jumpe kan, dapat cerita panjang2 hehe seronok! Walaupun sekejap hahaha

Saturday, June 11, 2011