Wednesday, February 5, 2014

Sangat tidak menguntungkan!

Assalamualaikum,

Selamat tengah hari pembaca - pembaca sekalian, 
semalam pada hari selasa bersamaan dengan 4 Februari 2014 
sesi pembelajaran saya telah pun bermula.... yeyyyy!!
ecehwahhhh bahasa kau miea.... over nyah!... heh heh heh 

okay kengkawan semua.. let me share with you my "sweet lovely" timetable
  
haihh 
jadual semester ini sangat tidak menguntungkan saya!
erm hopefully bila diorang tukar jadual untuk kali kedua dan ketiga menyebelahi pihak saya yea.. pleachhhh.. hikhik

bukan apa, miea ni ulang alik kajang - kl, ulang alik pulak dengan ibu... memang dah 1 jalan kan.. so kalau nak dok hostel yang dekat bangsar tu... kena naik public transport lagi.. so miea ni cuba nak menjimatkan duit belanja... kalau dok hostel dah kena bayar RM600, + dengan shuttle bas.. masa miea diploma dlu RM200 utk shuttle bas sekalrang ta tau lah kan.. walaupun kite bayar untuk shuttle bas tu... bukannya dapat naik dengan selesa pun. kena diri gak.. 

jadi, kesimpulannya, baik miea ikut ibu ulang alik kajang - kl, kl - kajang. duit rumah dah tentu2 tak yah bayar, duit pengangkutan pun dah kurang.. sangat jimat kan... cumanya yang tak best bila ulang alik ni dengan jadual kite tuuuuuuu.. haihhh menangis makk!!! miea sampai kl pepagi 7.30.. tgk lah jadual tu kelas start paling awal pun pukul 10.30... pe jadahnye lahai nak tunggu lelama.. habis kelas paling lambat pukul 7.30 adoii.. kedebak gedebuk sampai rumah pukul 10.... blerghhhh esok pagi kol 6.15 dah kena klua rumah.. walauwehhh penat weyhhh penat!!.. 

takpelah zaman belajar ni kan kena penat sket. ini lah pun pengalaman. 
ezat kate belajar jeee... jangan merungut... hmm baik lah awak.....

  

ini subject yang miea amik....


ahaaa.. tu jer nak citer... sekian dari miea

-xoxo from miea-

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/