Monday, November 29, 2010

cuti cuti cuti bermula !! =D

ahaaa... soo cuti sudah. :) yang pasti cuti ini saya tidak kerja.. hanya duduk dirumah dan memulakan aktiviti lama iaitu menjahit.. ahahahaha .. memandangkan jejaka saya EN.MUHAMMAD IZZAT sedangn sibuk mentelaah pelajarannya yang semakin sukar.. saya NURUL AMIERA harus membiasakan diri tanpa cik izzat disisi.. :'(
memang sedih ,,, tapi ku harus tabah oke.. muahhh be strong AMIERA 


RANCANGAN CUTI EKH ;
menjahit ; emm bwat ape plak kali niyh?? 
wallet?? teddy bear??

ohh tidak tahu lagi..... 

Saturday, November 27, 2010

kem kem kem !!

KEM U BESTARI !! 
ahahaha.. oke sampai2 jer kat hostel kol 7.30 memandangkan bas dijangka bertolak ke BMI,GOMBAK pada pukul 8.30,  jadi kami kami student yg mmg lah menepati masa niyh menunggu lah kedatangan bas untuk hangkut kami ke BMI =D







ahakkkk ini aksi mengedik saya sementara menunggu bas.. adehh -.-
janji kol 8.30 kol 11 bas sampai,, gile penat.. banyak gak ar kiteorg snap2 untuk ilang kan bosan.. ahaha

smpai BMI check in bilik.. yg tak best girls sume dok apartment boys dok hostel... =.="
apartment sgt jao dari hostel.. agak takot,kerana saya difahamkan apartment itu jarang digunakan
gahh~~~~~
soo actvt di BMI hanya lah kuliah berkaitan bisness sahaja,,, emm agak menarik sebenarnya.. 
dan saya sgt happy disana :
tak caya tgk arr niyh ; ahahaha


kiteorg ade game mlm niyh!!! game tue sgt menarik !! saya suka =D

tgk lah saye mngada-ngada ^_^v peace muna!!



bersama maisero :)
ini lah catur bestari
haaa kalau nak taw men dye cam ne korang bkk lah kat sini oke
  


hey hey kamu kamu.. saya malas nak citer sebenarnyerr... tgk gambar jer boleh la ekhh :
=D



2nd day dapat jumpe afi !!! yeahh afi suap lunch... sumpah rindu ~~~

hehehe saya sayang awk !!♥♥ 




kih kih kih.. kem ini sgt penat dan penat dan penat !! gahh ~~~

ehehehe.. kawan kawan act bnyak lagi nak citer... tunggu next entry  oke :)
love uoll

Monday, November 22, 2010

BANGI ♥♥♥♥♥♥♥

hey...hey... today's activity.. hmm going out with my mom !! yeepppyyy.. :)
emm act malas nak citer pnjang korang tgk gambar jer lah oke kan kan =)



haiyaaa nak upload gmbar.. asal lak tak boleh !!! isyhh geram geram geram ! =(

esok nak g kem dah gahhh BMI yeahh tunggu kami oke !!!! try lagi oke : 


GOOD LUCK LAH AMIERA OIII !!!

try lagi oke : try try try :
yeayy heyy heyyy dah boleh =D
lagi lagi ;

  
♥ with my mom ♥
2 picture jer dapat upload.. gahh... ~~~~

esok ke kem kem kem 


hmm try lagi lah msuk kan gmbar.. ahahahaha
hey hey .. see many ppl said that she is my sister... ahahahaha
-.-"
hehe yg ini tgh mkn fries mcd ahahaha

Friday, November 19, 2010

BOSAN SOO SNAP SNAP LAH :)




-----------------PICTURE DELETED------------------------------------------------------------------------------





YEA === saya taw ini hodoh tapi peduli ape hahaha... nak tgk.. tgk saje tak nak tgk blah .. hahahaha... sengal gedik mmg diri saya.. ^_^V peace :)


 oke which picture do you like ? :) hehehe

Wednesday, November 10, 2010

oke exam week

rasa mcm blog niyh dah bersarang.. kuing kuing kuing ~~

ehh ehh minngu ini adalah minggu peperiksaan huhu.. so first time exam kat UNIKL mak aii menggigil gigil rasa nyer.. aha.. first exam dah math. nasib oke..
second day exam plak multimedia walauweyyy~~ ak ingat kan oke laa alih2 soalan dye mcm hape jerr... sumpah benggang gler @$%$#$%^&**&^%$^^. hhahahahaha tak suka tak suka
grrrrr third day exam hari niyh la enn.. programming adehh mmg mngigil gak msk exam sampai habis exam pon tgn still shaking lagi.. ahahaha tp ak bkn parkinson yeahh.. aleh aleh emm oke laa .. ahahaha

soo esok bole relax sket sbb tak de exam..exam start balik hari jumaat,sabtu,isnin.. adehhh takutt..
cepat laa abis exam.. nak dok umah !!!

Saturday, November 6, 2010

malam malam

salam :) td en kite tgk majalah3 topik dye minggu niyh sgt menarik (!) 
CARA TERBAIK MELUPUSKAN HELAIAN AYAT SUCI AL-QURAN
haaa menarik kan kan emm ak malas nak tulis tp disebabkan ak jalan2 tadi ternampak plak blog niyh ade entry pasal tajuk niyh.. haaa ape kata korang g kat blog dye sini =)





sekarang niyh kat tv3 ade cerita cerekarama.. weee~~ cite yang sangat kelakar.. ahahahaha tajuk dye ANDALUSIA ;


Sinopsis Aku Bukan Andalusia

Aku Bukan Andalusiaadalah mengenai Rosa yang berstatus anak dara tua (anak dara lanjut usia atau andalusia) yang bertemu jodoh pada usia 40-an.

Semuanya bermula apabila Rosa bercinta dengan guru sekolahnya sendiri. Bagaimanapun, cinta mereka terhalang kerana Rosa juga masih di bangku sekolah lagi ketika itu.

Namun, Rosa akhirnya bertemu jodoh juga dengan bekas teman lelakinya yang sudah berusia itu ketika mereka berjumpa di Tanah Suci Makkah.

Telefilem Aku Bukan Andalusia akan ke udara menerusi slot Cerekarama TV3 jam 10 malam ini.

Aku Bukan Andalusia - diterbitkan bukan untuk menghina golongan andartu di luar sana sebaliknya sarat dengan mesej yang cukup mendalam untuk disampaikan pada masyarakat.

Antara mesejnya adalah wanita kadangkala tidak boleh mencintai hanya seorang lelaki semata-mata dan sanggup bergelar anak dara tua apabila tiada jodoh dengannya.

Lakonan: Erma Fatima Datuk Rahim Razali

Sambung Baca: kat sini banyak sinopsis cerita <3
 
dalam cerita tue enn banyak lagu2 klasik.. bila dgr rase mcm kelakar plak.. tp syiok.. ahahaa berjiwa klasik enn ak niyh.. huhuhu bgus enn..dgr niyh ekhh
 
video 


yeahh dgr ekhh jgn tak dgr... huhuhuhhu.. syok niyh... 

study study study time.. ahaaaaa

haiyaaa study mehhh..
emm ak baru sentuh subjek ape ekhh ::
MATH
MULTIMEDIA
PROGRAMMING (sikit-sikit)hee~~
PENGAJIAN MALAYSIA 

emm hehehe kawan kawan blogger doakan kejayaan saya yea
saya harap sgt tok sem1 niyh saya leyh dapat pointer tinggi...
yea la loan mara baru hehe $.$ ahahahahaha
mata duitan kao ekhh.. 
oke lah nak sambung study balik hehe 
bye bye 
                                                                                                                lot of   from nurulAmiera =)

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID

i miss u badly (!)

SAYANG I MISS U SGT SGT (!)     =(


--------------------PICTURE DELETED-----------------------------------------------------------------


BALIK CEPAT YEA ... 
he.. hee.. he.. tgh bosan2 edit edit pic dye.. ahahahahaha..
lawak ! but i loike it !!   ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Friday, November 5, 2010

Girls Day Out :) ♥




weee~~ malas nak tulis tgk saje ekhh :)
weet~~ weet~~ hehehe,, oke ini kami ^_^V
Date : 3 November 2010
Day : Rabu
Vanue : KLCC
Actvt : Movie Movie Movie ♥♥♥♥♥
ahahaha YOU AGAIN :)
kelakar gler dohh cite niyh ...




   && yang kelakar nyer lepas jer tgk citer niyh ak boleh muntah.. ahahahahahahaha   sengal tol...
sampai2 jer hostel ak demam.. wee~~ cian nyerr... =((  dah la isnin niyh nak exam enn.. adehh EZAT kata niyh mesti demam exam ahahahaha lawak man !!  
pape hal pon ak kne study gak.. kne score tok final niyh... sekurang-kurangnya dapat 3.0 pon oke laaa... Ya Allah bantu lah hamba mu ini.. Amin~~

Tuesday, November 2, 2010

macam macam

Assalamualaikum! :) selamat pagi dan salam sejahtera (ecehh mcm pmbaca berita la pulak..) hahahaha pagi2 lagi dah sengal.. ngeee~~~ oke kawan2 sbenarnye nak cite pasal ape ekhh.. ahahaha


sebenarnya  saya telah diserang... ?? huh ?? diserang apakah ?? diserang selsema... emm inilah dinamakan dugaan menjelang final exam.. kan kan.. soo pagi2 niyh survey lah kat internet cara2 nak hilang kan selsema... tau tau je la klo dah selsema niyh nak belaja pon rasa tak selesa tido pon rasa tak selesa.. 
soo nak kongsi PETUA UNTUK MENGELAKKAN SELSEMA =)


nak study nak study.. hehehehe 





JADUAL EXAM ;)
haa exam start 8/11/2010  Math
                      9/11/2010  Multimedia
                     10/11/2010 Programming
                     12/11/2010 Pengajian Malaysia
                     13/11/2010 IT
                     15/11/2010 English 

 OHH thnx kat kakak sbb sedarkan saya
 saya sgt menghargai itu ;)