Wednesday, June 29, 2011

Kekasih gelap (?) -.-"

Ohh My.. Aku dah jadi kekasih gelap -.-" tak suka tak suka(!)

Tak msj, call apatah lagi. Sehari, sekali dua je tanya khabar then silent,!

Warghhh his new lover is book book book and book. (haha jelous !)

What should I do? Wait until he wants to say hi to me? Right? Haha
Damn bored when he's not around(!)
yes u have to wait until he need's you. And as his girlfriend,best friend and his friend, you should be able to understand him better right? Support him and don't let him down ;) make him succeeds.

Inilah yang terjadi bila dah bosan sangat, cepat2 lah masuk belajar balik. Bosan dah duduk rumah. Kalau kerja pun okay kan. Dapat gaji 2 bulan pun lumayan jugak, hahahaha

merepek sudah.

._.!!! -bye-

5 comments:

aimigabriella said...

hahahah, miera ni comel betul lah. x pe syg, yg lama nak tunggu tu lah yg the right one.. :) okay? just bersabar je. :DD rindu miera ketat2.

Miea said...

Hehehe.. Okay aimi :) I miss you more!

amir aizat said...

haha sabor jer lar. pi lar crik kje,hehe

Miea said...

Aizat : haha jadi suri rumah berjaya je la sekarang.. kelas pun lagi 3 minggu nak start masuk dah.. Hahaha

amir aizat said...

bagus lattew!hehhe ohh nak masuk class dah eh, okay welldone!