Sunday, June 26, 2011

Atas highway pun boleh (!)

Assalamualaikum readers ,, guys saya on the way balik dari Melaka (kg nenek) update blog kat highway hahahaha.. Hujan lebat gler.... Adehhh sampai tak nampak jalan lahpulok -.-".
P/s; untuk ibu yang tgh bawak kereta ni sila berhati2 yea... Hehe,

Uppss sekarang di seremban... Weeettt weett panas terik.. Haha jam pulak tue....
Hehe kuasa Allah kan apa yang jadi di sekeliling kite semuanya ada hikmah. Kan kan :D
Haa actually nak upload gambar kucing nenek yg comel.tp iPad ni tak leh pulak nak upload adehhh kacau saje.. -_-"

Emm tak pe lah sampai rumah terus upload okayh hehehehe.. Jam2 ni dapat pulak dengar lagu koleksi Michelle Jackson kat mix fm.. Huhu layan. Wait for my next update hahahahaa.. Over je lah kau ni miera sape je lah pun yg baca blog kau yang merepek ni. Tapi pada siapa yang Sentiasa membaca blog saya terima kasih yang tak terhingga saya ucapkan... Waugh siap bg ucapan lagi CIk miera ni hahaha sumpah over!!!

Updated via iPad2 :D

1 comment:

amir aizat said...

untunglah ad ipad2 kan,hehe