Tuesday, June 28, 2011

3.32 in the morning !

It's 3.16 am :D I didn't sleep yet.... Weird thing.. Hahaha
Yea la ptg td tdo tak hingat(!) hahaha tengok sekarang dah tak boleh tidur..
Melayan BOYS OVER fLOWERS huhuhu.. Esok habis kan episod last...
Ohh Cik Miera kenapa tidak habiskan hari ini sahaja.... Hahaha entah lah. Battery ni pun dah lemah ni.. So tak boleh la nak sambung sampai habis... -_-"

Tibe-tiba teringat kat aunty azieefah! Hahaha CIk penyu(lama tak panggil awk mcm ni..rindu :')). Congratulation dapat jadi aunty. Hehe congratulation jugak kat kakak awak sbb dapat baby yang sangat sangat comel(!) haha geram tengok. Sumpah cina habis!!! Haha mata sepet!! :D

Aunty afi pun tak lupa yea.. Hehe yang dah ade 3 orang anak buah.. Wahh meriah!!! Hehehehehe
Rindu ngn korang berdua. Sangat2 :'(.. Si panjang! Hehehe.

Untuk dua orang kawan baik saya ni. Semoga korang sihat sejahtera dan sentiasa DL okay! Hehehehe. Ble lah nak hangout bersama. Ade je halangan kan kan. Waa .-. Afi sorry sangat hari tue saya dah hampa kan awak tak dapat pergi sunway dengan awak,waa sorry sangat.


Apa2 pun saya sayang sangat sangat korang berdua okay! :D

2 comments:

amir aizat said...

waahhh2 boys over flower, kat mtrics dulu layan lah.smpi2 pg buta,hehe

Miea said...

Haha.. Best tahu cerita tue.. Ohh dah addict dgn cerita tue. Weettweett