Tuesday, May 31, 2011

Short update !!

Hai readers ^___^'
so this is short update for tonight ;)
Baju kurung yang ditempah telah siap dijahit dan telah pun diambil siang tadi dan telah dicuba baju kurung itu... Tiba2 tak muat??? What the.... Hmmm apasal pulak tak muat? Nak kate badan tiba-tiba besar??? Ohh mustahil itu. ( it's my mother's baju kurung actually)

Lalu ibu ku pon mengambil keputusan untuk acu kan baju itu dengan baju yang beliau ambil 3 hari sebelumnya.. Well memang sah the tailor salah ukuran!! Entah sapa2 punye ukuran dia pi amik pon tak tau la... Haha kesian ibu. Baru je nak pakai esok pi seminar. Hehe

Oke so kepada the tailor please yea next time no mistake. This is about your customers trust
macam mana nak anta baju lagi lepas ni?? Hmm ?? Klo silap lagi macam ne kan. So be careful ;)

Macam panjang pulak dah ni da bukan short update ni, haha whatever -..-"
So guys stay cool :) chao

2 comments:

munirah said...

kesian mak kau, payah an kalo baju tetibe tak kena ukuran ? lebih senang beli dah siap :D haha

Miea said...

haha yeahh mmg pon. frust gler sebab kain tue sgt cantik!!