Sunday, July 3, 2011

To You :D

Assalamualaikum readers. wettwett
hehe so today i want to introduce you guys one of my friend,today is her birthday ...
wahhh jadi mari wish kat dia :
 HAPPY BIRTHDAY TO YOU 
okay sebagai hadiah hari jadi dia hari ini,kita ingat nak promote blog dia kat korang2 semua. mai lah pakat2 singgah blog dia,and wish birthday to her!! :D

 

cik aimi ni baru je lagi buat blog :) so kepada sesiapa yang nak promote kat cik aimi tutorial yang comel2 boleh la singgah kat sini so nanti cik aimi boleh cuba sendiri kan kan :D


see cantik kan dia.. so apa lagi pegi cepat blog dia.. hehehe
to aimi :

 
Happy Birthday to you.

Semoga panjang umor dan di murahkan rezeki.
Semoga berjaya dunia akhirat.

I Love You :D

6 comments:

amir aizat said...

okay dah terjah,hehe

nurulamiera said...

Aizat : terima kasih yea :) hehehe

lilypelangi said...

selamat hari jadi kepada si dia :)

aimigabriella said...

thank you sangat2 kat miera tlg promote blog saya. :D best gift evver!!

aimigabriella said...

to lily pelangi: thank you!! :D

nurulamiera said...

aimi : u are welcome :D