Wednesday, July 13, 2011

Short sahaja

Assalamualaikum wahai sekalian blogger.. Hehe
Walauweiii lebih kurang seminggu tak update blog.. Ohh mana pergi semangat aku nak berkarya ni.. Haha ( eceh ayat tak bole pegi) hahaha...

So guys Sabtu lepas,9 julai 2011, orang tengah bersesak2 dengan perhimpunan kuning, saya di kampung!! :D wehehehe..*excited lebih, Kampung yang indah.. Haha kenapa kat kampung?
Sebab ada kenduri.. Atuk saya buat kenduri 6 dalam 1.. Wahha.. (ee kepoh la kau ni miera tue pon nk bgtau) ala kamu2 yang tak mahu tahu tentang kita jangan la marah yepp. Hehe pergi main jauh2 hehe..
Kenduri 6 dalam 1 itu apa dia? :
- Kenduri kesyukuran ulang tahun perkahwinan atuk dan nenek yang ke 50 :)
- kenduri kesyukuran ulang tahun sepupu yang ke 21 dan 17 tahun pada bulan julai
- kenduri aqiqah untuk sepupu yang berumur 6 tahun.. Hehe
- kenduri arwah2
Ermm yang lagi 2 tak tahu apa.. Hehe o.o"

Ohh gambar2 semasa kenduri tunggu entri seterusnya.. Hehe

Esok nak pergi CK teman kawan.. Haha jumpe kat klcc esok yea.. Daaa :)

4 comments:

putra suki said...

banyaknye kenduri.. msti kenyang selama 3 hari neh.. hek3. :D

amir aizat said...

fuyyoh 6dalam1. catat rekod nih,hehe

nurulamiera said...

Putra suki : haha mmg kenyang :)
Alhamdulillah

nurulamiera said...

Aizat : haha tu la first time ni.. Hehe