Saturday, July 2, 2011

Saturday noon :)

hey readers; tengahhari tadi kiteorg menjamu selera di restoran ayam penyet weetweet .. hehehehe
enak2 tahu :)


ayam penyet ni kat saujana prima,kajang. nmpak tue KINI DIBUKA ? haa maksudnya baru bukak laa cawangan kat sini. hahaha
seriously dia punya ayam.makaiihh lembut sesangat.haha sedap!

 ini buku menu
and menu yang kami pilih ;

miera : ayam penyet
miesha : bakso
mieza : ayam penyet jugak
batrisyia : udang penyet
kakak mimi : gado2
ibu : tak order sebab ibu tahu anak2 dye mst makan tak habis. so ibu akan habiskan. haha

Ayam penyet 
Empel Penyet (daging,lembut sangat!!)
 
 Udang Penyet 
Gado-Gado
Bakso
hmm menyelerakan :) ehehe
yang ade penyet2 tue semua siap ade set dengan air sekali. ais lemon tea.
so guys sesiapa yang belum merasa lagi ayam penyet ni,cepat2 lah pergi rasa. gabungan rasa yang sangat menyelerakan :D wehehehe

muka-muka excited dapat makan kat ayam penyet -.-"
hahaha.. 

13 comments:

syue said...

Lapar la. belanja bolehhhhh? *kelip - kelip mata*

Miea said...

syue : hahaha jum laa. aku bawak kau bayar :D

cik Dil said...

wahh..sedapnyaa..meleleh nii

Miea said...

cik dil : haha sedap en en.. ape lagi pegi la makan ayam penyet.. wehehehe

Nur Hazirah Syazana Bt Rahim said...

eh eh..tringat lak ary tu mkan ayam penyet kat wangsa walk !hehehe..ingt tak g rmai2 dye laesyha sume :)

Nur Hazirah Syazana Bt Rahim said...

tringat mse kita mkan ayam pemyet kat wangsa walk yg rmai2 dgn alesyha sume tuh.ehhehe :)

Nur Hazirah Syazana Bt Rahim said...

tringt kite mkn ayam penyet kat wangsa walk !hehehe

Miea said...

Hehe yea Zana. First time kluar bersama, tapi masa tue kite puasa. Nnty kite klua bukak puasa sama2 nak! Hehe

amir aizat said...

eh kena try jugak ni!! hehe

nurulamiera said...

Aizat : try cepat. Adeh lapar pulak tgk ni.. Hehehe

lilypelangi said...

waaaaaaaaa~~ sedap tuh !


pelangi pon suka mkn ayam penyet :D

nurulamiera said...

cik pelangi: sama lah kite :D

She's Gee said...

sedap ye... lapor balik tgok gambor ni.. ^^

Latest "Dah siap edit 2 blog, tak larat dah… ^^"