Monday, December 1, 2014

Greetings.

Assalamualaikum,
Hi all.. wee lama tak menulis kat sini. Yea la kan sejak2 ada instagram ni kan.. post gambo je.. malaih nak mengarang ayat...

Hee perkembangan terbaru, hmm masih single... haha tp dah sambung degree dan sekarang semester 4 dah... sekarang miea dah ade business, tote pencil case custome design dan jahit sendiri..
hehe nanti miea try update kat sini..

Sekarang tengah sibuk dgn final project.. aaaaa tak menang tangan rasanya..

Sampai sini je laa.. ni nak testing je post pakai apps... kalau okay lepas ni boleh update lagi..

Daaa
-love miea-

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/