Saturday, November 27, 2010

kem kem kem !!

KEM U BESTARI !! 
ahahaha.. oke sampai2 jer kat hostel kol 7.30 memandangkan bas dijangka bertolak ke BMI,GOMBAK pada pukul 8.30,  jadi kami kami student yg mmg lah menepati masa niyh menunggu lah kedatangan bas untuk hangkut kami ke BMI =D







ahakkkk ini aksi mengedik saya sementara menunggu bas.. adehh -.-
janji kol 8.30 kol 11 bas sampai,, gile penat.. banyak gak ar kiteorg snap2 untuk ilang kan bosan.. ahaha

smpai BMI check in bilik.. yg tak best girls sume dok apartment boys dok hostel... =.="
apartment sgt jao dari hostel.. agak takot,kerana saya difahamkan apartment itu jarang digunakan
gahh~~~~~
soo actvt di BMI hanya lah kuliah berkaitan bisness sahaja,,, emm agak menarik sebenarnya.. 
dan saya sgt happy disana :
tak caya tgk arr niyh ; ahahaha


kiteorg ade game mlm niyh!!! game tue sgt menarik !! saya suka =D

tgk lah saye mngada-ngada ^_^v peace muna!!



bersama maisero :)
ini lah catur bestari
haaa kalau nak taw men dye cam ne korang bkk lah kat sini oke
  


hey hey kamu kamu.. saya malas nak citer sebenarnyerr... tgk gambar jer boleh la ekhh :
=D



2nd day dapat jumpe afi !!! yeahh afi suap lunch... sumpah rindu ~~~

hehehe saya sayang awk !!♥♥ 




kih kih kih.. kem ini sgt penat dan penat dan penat !! gahh ~~~

ehehehe.. kawan kawan act bnyak lagi nak citer... tunggu next entry  oke :)
love uoll

3 comments:

Melon said...

dari atas smpai ke kebwah best...tapi yang part comel tu...=.=....comel ye miera...? siap ye kamu nnt mieraa...=.="

Miea said...

hehehe :) yeahhh ko kan comel :D

wasim said...

ehhhh mana miera jumpa dua eko tu???