Wednesday, November 30, 2011

Hai, ;) Assalamualaikum.. Bismillah :)

Dear friend,

Hehe kawan ehh?? Emm boleh la dikatakan kawan saya.. Sbb kite pernah tido sebilik,, ingat tak? Hehehe Saya pernah sedih atas kehilangan org kesayangan awak, saya pernah dengar cerita sedih awk dan saya faham.. Yes kite pernah belajar sesama :) ermm ape lagi yg kite pernah buat same2?? Ohh yea kite pernah shopping same2, makan sama2 :) bila ingat balik sweet tau tau..

Hehehe Tapi kenapa sekarang awak jadi macam ni? Macam2 cerita yg tak best saya dengar pasal awk... Hmmm dalam hati ni tak de niat pun nak masuk campur! Percaya lah... Ini semua sbb rasa tanggungjawab saya sebagai saudara Islam awk..
Saya,Dan kawan2 yg lain tegur awk,ade kalanya awak dengar, ade kalanya awk marah... Tp niat kami cuma nak tolong.. Tapi nampaknya awak dah sesat terlampau jauh.. Saya tak mampu nak buat ape2 awak..

Saya cuma boleh doa dan memohon kepada Tuhan yg maha esa, supaya awak mendapat petunjukNya, jauh disudut hati saya sedih tgk awk macam ni.. Awak yang matang sepatutnya boleh fikir mana baik Dan mana yang buruk... Tp.... awak menyalahkan orang lain.. Hmm kawan.... Ingatlah keluargamu, ibumu, kamu kata nak berubah... Berubah menjadi yang baik yea kawan... Apa yang awak buat sekarang ni ialah perubahan yang salah.. :( Awk.. Ini pesanan ikhlas dari saya tau..

p/s ;  move on to a better life! :)
make it worth  for yourself
move for your own sake not others :')


No comments: