Friday, February 4, 2011

Contest~~! :D

If I have RM100








Assalamualaikum semua :)
hehe ade contest lagi wee~~ suka suka..
tuan yang buat contest ni sangat-sangat baik hati :D
dye nak bg kite barang yg kite nak hehehe

oke syarat2 untuk mnyertai contest ini ialah :



1) Upload pic barang yang anda idamkan. 
2) Nyatakan sebab anda mahu kan barang tersebut.
3) Follow my blog aunimiyukie ( nak ramaikan kwn2 )
4) Buat entry tajuk " If I Have RM100~ "
5) Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
6) Tag pd 3 kwn yang lain.
7) Jangan lupa tinggalkan comment n link anda slps itu..

Tarikh tutup : 10 February 2011
Itu sje.. Senangkan??
Hadiah nye??
Of course la barang yang anda idamkan...
Gud Luck sume...



ohh comel nyerr.. knape saya nak wallet ni?
sebab wallet saya yang lama dah koyak.  Adeh kadang2 malu nak bawak.. hehe
soo saya harap sangat dapat wallet baru.. 
wallet ni dari fossil :)
tp kalau tak dapat yang fossil pon tak pe asalkan saya ada wallet baru =D

oke nak tag kat :


soo guys join la sementara masih sempat hahaha
ayat mcm ape jerr =_________+"

ini tiada paksaan =D hehe

2 comments:

Atendaae' said...

mieraaaa jahat! i have no idea. heheh nanti aku copy okay! thanx syg! :-*

Miea said...

hahaha.. ^_^V
u are welcome dear :)