Sunday, January 9, 2011

SAYA SUKA BERHIJAB ^_^


-STYLE YOUR HiJAB-
syarat-syarat dari penganjur :) 

kenape gua buat contest pasal tudung lak nieh..duh..

sebab gua suke fesyen hijab lah..tehee..tengok la page FASHION kat atas tuh ! grr

syarat penting nak join!!

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

cepat -cepat..gua suka hijab ! >_<

SAYA SUKA BERHIJAB


entry kali ini ialah pasal.. contest!!! yeaahaaa thnx to aten sebab ajak miea untuk menyerti contest ini.. hehe excited sangat ni.. waaa ini gmbar saya !! weeee ~~~~ ^_^V 
contest ini dianjurkan oleh EN.WOOTWOOT  wahh sweet enn.. hehehhehe
 emm nak tag kat sape ekhh ::
korang mesti join oke !! =D

9 comments:

markonah mastura said...

cmna nk masuk ni miera?

Miea said...

amik gmbar yg PALING SOPAN.. hahahahaha

woot-woot said...

as'salam

thanks for joining ! wish u luck then ^^

Miea said...

thnx mr.woot-woot

Atendaae' said...

hehe thanks mieraaa.

Miea said...

hehe.. aten :D

zOeY zAu YaH said...

kite pun join..good luck 2 u dear..

Nur Azieefah said...

baru nk join ;(

Miea said...

alaaa... nnty klo ade contest lagi saya ajak awak okeyhh :)