Thursday, June 24, 2010

COTEST: GADIS PALING COMEL.

hai hai dah beberapa minggu menghilang daripada mengepost blog..hari ini muncul kembali dgn entry yg agak menarik..hehe agk menarik kerana saya baru pertama kali menjinak-jinakkan diri dalam contest yg dibuat oleh orang comel 

 jadi ini lah gambar saya yang saya rase comel ! hehe
comel la kut..hehe
   

    
apakah benda comel/cute yang anda suka?
ini lah benda cute yang paling saya sayang dan suka..hehe
comelkan.. hehehe

oke bagi sesiapa yang nak join contest niyh boleh sahaja.. 





ok. syarat-syaratnya mudah sahaja.

  1. terbuka kepada gadis-gadis sahaja sebab lelaki tidaklah comel.mereka kachak dan macho sahaja. hak hak hak.
  2. perlu lah menjadi followers saya yang comel dahulu. *psst..kalau nak LIKES fanpage saya sekali pun ok what. thehehe...:)
  3. letak sekeping sahaja gambar anda SENDIRI. tidaklah berdua mahupun bertiga apetah lagi berempat. dan gambar itu mestilah gambar anda yang TERKINI mungkin! tidak mahu gambar masa kecil-kecil; masa baby sebab kalau masa baby semua orang pun comel oh..!
  4. buatla entry khas untuk contest saya ini. letak kan banner contest ini di entry anda dan di sidebar anda dan WAJIB backlink kepada contest saya ini semula. ok. ;p. copy-paste je code banner contest di sidebar saya itu.perletakan banner contest di side bar adalah tidak wajib.terpulang mahu letak atau tidak :)
  5. di dalam entry anda juga tuliskan jawapan untuk soalan saya ini :: apakah benda comel/cute yang anda suka? contohnya. :: benda comel yang saya suka ialah toothbrush holder. ;p. itu contoh lah ye..
  6. tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini. make sure orang yang di tag itu tahu ya??!

ok..itu sahaja syarat-syaratnya.mudah kan???gambar tak kisah beredit atau tidak.tetapi NATURAL BEAUTY is better right? hehe...kalau sudah join,alertkan saya di ENTRY ini.!

contest dibuka dari 21 JUNE 2010 hingga 21 JULY 2010. saya masih belum terfikir nak ambil berapa pemenang..3 orang ke 10 orang ke??.nanti akan update later.!! juri adalah rahasia. yang pasti bukanlah seorang blogger. ;D

psst:: hadiah apa??dah nama pun contest comel.sure la hadiah dia merupakan sesuatu yang comel dan kiut. ;))

selamat menjoinkan diri!! :)
 
 
hanya copy and paste dari tuan punya blog yang menganjurkan contest ini.. hehe enjoy your self!! ♥ ♥   

3 comments:

shaa bonitaa said...

gud luck beb!

Miss Syamsina said...

heyhey.. singgah sini. hehe. awak, saya pun suka sangat kat strawberry tau. hehe

Miea said...

soo sweet both of u.. thnx :D